OVER ONS;

OVER ONS


Beste mensen,
Vooraf willen we vermelden dat deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

========================================================
Een kleine uiteenzetting;

Wim Arentsen is de naam, van 19/08/'52; gehuwd, 4 kinderen, 9 kleinkinderen, sinds 40 jaar zelfstandig ondernemer. 

Eind 70er jaren, in de slechts denkbare economische situatie, aangevangen met de oprichting van 
ARWI BV, import-, handel- en montage van rolluiken, kunststofkozijnen en aanverwante artikelen.

Vervolgens uitbreiding van de werkzaamheden door 
ARWI BOUWBEDRIJF B.V. met bouwactiviteiten, varierend van een eenvoudige uitbouw tot een complete woonwijk.
Bovenstaande diensten en werkzaamheden zijn in 1998 overgenomen door 
WWW.INVORMBOUW.NL en WWW.ARENTSENSCHILDERWERKEN.NL beiden gevestigd te Lochem. 

Met 
ARENCO NEDERLAND B.V. vastgoed en recreatie heeft de exploitatie, ontwikkeling en handel in onroerend goed zijn intrede gedaan. Hierin werden in aanvang een aantal recreatieparken aangekocht en verder door-ontwikkeld met woningen en centrumvoorzieningen.  In Haarlo werd o.a. het eigen woningbouwplan 'HET KÖSSINK' ontwikkeld.  Via eigen expertise en diverse samenwerkingsverbanden werden in de loop der jaren verschillende markante gebouwen in eigendom verkregen, ontwikkeld en verhandeld.
We zijn als zodanig elke dag op zoek naar alle soorten onroerend goed.

Onze internationale activiteiten, ondergebracht in diverse ondernemingen en bestaan voornamelijk uit het verhandelen, het exploiteren en bemiddelen in Onroerend Goed en vastgoedportefeuilles in geheel Europa.

ARENCO TSJECHIË SRO is hiervan een goed voorbeeld, deze was tot 2011, naast eigenaar, ook gedurende bijna 15 jaar exploitant van het GREEN VALLEY PARK in Starkov (CZ) en heeft het park uitgebouwd tot een bedrijf met naam in binnen- en buitenland.

ARENCO DEUTSCHLAND GmbH neemt deel in (nieuwbouw)projecten en bemiddeld tevens voor aannemers, investeerders en marktpartijen. 
In nauwe samenwerking met- en in opdracht van de Koninklijke Facultatieve Groep uit Den Haag, zijn we betrokken bij het opzetten en ontwikkelen van een keten van CREMATORIA aan de Duitse zijde van de grens met Nederland. Een pilot-project hieromtrent is geprojecteerd in Rees. Hierin werken we samen met IAA architecten en Van Wijnen Bau.
Verwachte aanvang bouw, voorjaar 2018.

Voorts liggen er prachtige (recreatieve) plannen in het Rijngebied- en op een schitterende (67 ha.) locatie aan de Bodensee, op de plank.

 
Via ARENCO TÜRKIYE,  WWW.ARENCOTURKIYE.COM willen we zorg dragen voor huisvesting van asielzoekers en ontheemden m.n. in Zuid Turkije en omringende landen. Hieromtrent werken we samen met de Turkse Regering, Provinciale-, Gemeentelijke-, en Internationale organisaties, waaronder de UNHCR. 

Velen zeggen het te doen, wij doen het echt, pionieren in vele landen.
 
Kijk tot slot ook nog even bij mijn vriend 
TOMMY SCHNELLER hét funk, soul en bluesicoon uit Osnabrück.
Voor boekingen van dit fenomeen kunt u bij ons terecht.


Tot zover een beknopte opsomming van onze activiteiten, aangezien we ons in een sterk wisselende markt bevinden zal bovenstaande uiteenzetting nooit compleet zijn. 

Bel ons gerust voor de laatste info;  
+31 (0)654 220 157
 
Overigens........mocht u, evenals wij, besluiten tot redesign van uw bestaande- of tot het laten bouwen van een geheel nieuwe website, dan moet u toch echt bij 
WWW.ONLINEBYLOUISE.NL zijn.

Wim Arentsen .
 

 

 

 

Share our website

Quicklinks